top of page

Konsertit, kokoukset ja koulutukset historiallisissa puitteissa.

Juhlakerroksessa on kaksi suurta salia ja viisi salonkia vieraiden käytössä. Tila sopii käytettäväksi koulutustilaisuuksiin ruokailuineen, juhlien viettoon, konsertteihin ja kokouksiin.

 

Korpo Gård on perustettu 1608 Ruotsin vallan aikaisena läänityksenä. Tilan päärakennus on arkkitehti Carlos Bassin ensimmäinen työ Suomessa ja rakennettu 1802 - 1805 uusklassiseen tyyliin oman tiilitehtaan tiilestä.

 

Tilaa on noin sadalle. Korpo Gård on käytettävissä toukokuusta syyskuulle. Uutuutena on 110 neliömetrin hirsitalo kilometrin päässä Korpo Gårdista omalla 6 ha rantatontilla, autotie perille.

Juhlatiloihin voi tutustua ainoastaan erikseen sovittuna aikana.

 

Juhlat
Konsertit
Kokoukset ja koulutukset
 

Jos etsit idyllistä paikkaa juhlillesi, Korpo Gård tarjoaa juhlakerroksessa kaksi suurta juhlasalia ja viisi pienempää salonkia käyttöösi. Vihreä ja vehreä luonto ympäröi Korpo Gårdia. Paikkoja juhlavieraille on noin sata.

 

Historian havinaa ja sinfonioiden musisointia! Korpo Gårdissa hienot puitteet konserteille, vaikkapa myös ulkosalla. Suuressa juhlatilassa on käytössä flyygeli.

 

Haluaisitko järjestää yrityksesi tai yhdistyksesi kokoukset ja koulutuksset  mielenkiintoisissa ja luonnonläheisissä puitteissa? Korpo Gård tarjoaa tilavat ja miellyttävät puitteet kokouksille ja koulutuksille ja päivän ohjelman lomassa voi hengähtää vaikkapa suuressa pihapiirissämme luontoa ja hevosia ihastellen.

bottom of page